2021-02-18
食左几次真系要推介下♥️每次D野食都好足料 feel到有心机整🤩唔系HEA你New York Burger 用Bagel 🥯取代普通面包感觉几新奇, 因为系Bagel 口感会比较Chewy, 但食落又唔会同D 料唔夹几有惊喜. sauce 又好味. 成个burger唔会好干,feel到D 蔬菜系新鲜,食完好有满足感. 🌯California Chicken Burrito 好足料, 成个Burrito 卷埋系满满既馅仲有好多芝士, 加埋D 薯条劲有饱足感!🥚Carbonara 大份得黎又唔会唔够sauce, 个sauce 好creamy 捞埋只Poached egg 加晒分🍝Arrabbiata 同样都系大份又够sauce,但系对于食开小辣既人黎讲有可能会偏辣🌮Quesadillas 呢款会偏重口味一D, 一份都几多件, 外皮煎得脆脆, 满满既馅内有唔少墨西哥辣椒好惹味🍟Fries 跟Burger同Burrito而食到唔系独立order. lee 款系粗身著条,每条外皮都系脆口,内里有好多薯仔蓉. 超正!! 再次证明左小店都可以有质素同有heart👍, 唔会好似D 连锁店咁单价同质素
再次证明左小店都可以有质素同有heart👍, 唔会好似D 连锁店咁单价同质素唔成正比地copy&paste D 野出黎.一定会再帮衬🥰