2023-04-20 19 浏览
今日我去男朋友屋企,去到将军澳嘅时候已经系食lunch嘅时间。我哋当然食完嘢先再上去玩!--🌟薯条照烧汁鸡扒茄汁焗豆🉐--呢个套餐一啲都唔欺场。🐔鸡扒好大块,而且烧得好入味。🍟薯条香脆可口,卜卜脆好容易食唔停口😋😋😋😋。--🌟银河柠檬梳打🉐--颜色好靓😍,而且味道一流。有好浓郁嘅柠檬味🍋。饮落口凉浸浸。超舒服!😋😋😋😋--🌟炒蛋窝夫炸鱼茄汁焗豆🉐--食材超级丰富,而且全部都系我钟意食嘅嘢。窝夫🧇好脆,同香浓滑溜嘅炒蛋🥚一齐食简直系大满足。炸鱼柳🐟超新鲜。同自制嘅茄汁豆🥫。每一样食物都非常好味,真系超正!😋😋😋😋--🌟大黄蜂热情果益力多🉐--餐厅嘅特色饮品🍹,益力多同热情果嘅味道各有特色。加埋蜂🍯蜜喺入边。啱晒食完热气嘢之后,可以清清热气!😋😋😋😋
--🌟薯条照烧汁鸡扒茄汁焗豆🉐--

--🌟银河柠檬梳打🉐--