一直都冇试过系街到食蒸气火锅 成日听人讲蒸气火锅食海鲜好鲜甜好好食 今日咁岩行开尖沙咀 就决定去试一试🤤餐厅位于比较高既位置 远离左尖沙咀闹市 环境感觉几好 几有私隐度🥰上到餐厅之后决定嗌牛肉海鲜餐😜首先第一道菜就系黑松露蒸蛋 黑松露同蛋系绝配 黑松露好香 蒸蛋又好滑 控制蒸既时间好好👍🏻👍🏻之后就食花甲 花甲好新鲜 配埋小小酱油好好食依个套餐仲有大连鲍鱼 都几大只又新鲜🤤🤤想再嗌多份黎食另外仲有花蟹食 比我想像中大只 侍应仲好贴心咁比埋个夹我地食蟹😚最后仲有个粥底食 我地嗌左干摇柱做配料 d海鲜既甜味浸哂落个粥到 清清地又有d甜味🥳总括来说 依间蒸气海鲜火锅用料新鲜 全部海鲜都好鲜甜 侍应既服务态度好好 全程都由佢地控制蒸既时间 唔惊会蒸到老哂🥳推荐比大家食啊依间 高质高质👍🏻👍🏻

之后就食花甲 花甲好新鲜 配埋小小酱油好好食

依个套餐仲有大连鲍鱼 都几大只又新鲜🤤🤤想再嗌多份黎食