呢间餐厅鼓励大家系食饭时都专注于美食同埋与人相处嘅时光,所以如果食饭时,将手机放入笼入住,唔用电话,就可以免费有一份DIY甜品🥰 好有心嘅餐厅!💪🏻 日式青芥末威灵顿三文鱼 ($308)呢个系西餐常客:威灵顿牛柳的变奏版😂 外面嘅酥皮好酥脆,而里面嘅三文鱼好嫩滑,鱼油香味突出,加埋青芥末酱好好味😋💪🏻 16小时慢煮法国油封鸭髀 ($338)油封鸭髀嘅外皮超香脆,因为用慢煮嘅方法令到啲鸭肉质感好淋、好软滑🤤 每一啖都充满油香!伴碟嘅汁酸酸甜甜,仲有日本嘅腌萝卜,加埋一齐食可以减轻左油腻嘅感觉!💪🏻 日本广岛蚝烩意大利饭 ($228)食嘅时候店员专登提我地要整碎啲蚝,等啲蚝汁可以融入啲饭到!果然整碎啲蚝之后捞埋啲饭一齐食,有齐creamy嘅忌廉汁同啖啖都有浓郁嘅蚝味😋 意大利饭嘅软硬适中,加埋一粒粒嘅三文鱼子,口感丰富!几正!💪🏻 Orion啤酒、Peach Yogurt ($78,$68)Peach Yogurt系微微酸的嘅桃乳酸加梳打水 ,香香甜甜!💪🏻DIY甜品 - Cherish this moment虽然系送嘅,但都好味!三重朱古力蛋糕嘅朱古力味好浓,又唔会太甜。味道:8.5/1

💪🏻 日式青芥末威灵顿三文鱼 ($308)

💪🏻 16小时慢煮法国油封鸭髀 ($338)

💪🏻 日本广岛蚝烩意大利饭 ($228)

💪🏻DIY甜品 - Cherish this moment

味道:8.5/10