2010-11-18
咁要上水买野,就过左黎呢度食野。话说都年几无黎过,好似装修过,环境比之前阔落左。无以前咁迫咁唔舒服。依家仲有免费wi-fi上网,就算等位等耐都有野可以做,消磨时间既好方法。寿司三文鱼寿司好大件既三文鱼寿司,食落好新鲜肥美。而且旧寿司饭既硬度好,唔会一食就散。而且呢个长寿司几出名,几乎都叫黎食架。吞拿鱼寿司佢似乎俾三文鱼抢哂风头,不过吞拿鱼先系我既至爱。真系好新鲜,而且个寿司饭既硬度好。点都算唔错既,如果可以有吞拿鱼长寿司就更好啦。火龙卷又系招牌菜之一,十都有七、八叫黎食既。里面有新鲜炸既虾,再加上摆设整齐既寿司。真系味道满分,炸虾配上寿司,难怪会成为呢度其中一道既招牌菜。热食串烧牛牛整得好入味,而且烧得好。仲有柠檬可以作调味,作餐前小食算系唔错既选择。网烧牛扒都有大约十件,牛扒好烟韧。而且好有肉味,再配上特制既酱汁,认真一流。烧羊架呢个等左好耐,但都系值既。因为无乜膻味,而且烧得好入味。再面头加上辣椒粉,更显惹味。虽然一件好似要二十几蚊,但感觉上都系值既。因为真系比我所预期既好味得多。芝士大虾石锅饭呢个好吸引我既饭,面头已经有相当份量既芝士。而且有唔少
既好方法。
寿司
会一食就散。而且呢个长寿司几出名,几乎都叫黎食架。
热食
唔错既选择。
好味得多。
芝士大虾石锅饭呢个好吸引我既饭,面头已经有相当份量既芝士。而且有唔少既虾,都
算几鲜味既。而且洋葱等既配料同个饭都几夹,呢个石锅饭算几好食。食到最后,仲有唔少既
饭焦,真系正。
价钱都要1个人八十几蚊,但我地早去到。所以唔使等位。此外,食物既质素依然保持,所以点
都有下次既。而且餐厅对顾客相当体贴,加设wi-fi让客人上网浏览。服务都算唔错,服务效率
颇高。好难唔再帮衬。