2023-07-14 776 浏览
今日嚟到天水围食薯粉廿几蚊仲有一碗面边度揾?仲要系薯粉,炸酱、葱、芫茜、花生等配料。有得汤粉同热拌面底有得拣宽粉、链型幼薯粉、米线同河粉,我就拣左链型幼薯粉,加$5-$8有唔同嘅𩠌拣食得好悠闲(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)平民指数:🌟🌟好食指数:🌟🌟🌟🌟———————————————————-营业时间:星期一至日11:00 - 23:00地址: 📍天水围 川味轩追踪我 @eggyork_foodiehk 一齐食尽天下!#日本菜 #日式料理 #日式餐厅 #日式料理 #日本料理 #日本食 #香港美食 #湾仔美食 #hkig #hkfood #hkfoodie #hongkong #hkfoodblogger #hkfoodlover #日式美食 #香港美食 #美食 #中环美食 #中西区 #日本菜 #寿司 #刺身 #japanesefood #餐厅 #香港餐厅 #沙田美食
今日嚟到天水围食薯粉
廿几蚊仲有一碗面边度揾?
仲要系薯粉,炸酱、葱、芫茜、花生等配料。
有得汤粉同热拌
食得好悠闲(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
平民指数:🌟🌟
好食指数:🌟🌟🌟🌟
———————————————————-
营业时间:星期一至日11:00 - 23:00
地址: 📍天水围 川味轩
追踪我 @eggyork_foodiehk 一齐食尽天下!