2024-02-04 840 浏览
大家好!今日我就嚟到MiLuna试下佢哋嘅晚市套餐,真系食到五脏俱全啊!首先呢,个烟三文鱼他他配牛油果藜麦沙律真系清新得嚟唔腻口🍋,烟熏味同牛油果嘅绵滑啱晒我呢啲唔钟意太重口味嘅食客。至于西班牙火腿拼盘,味道好足,食落去滋味十足,一啖哈密瓜一啖火腿,简直系完美嘅味觉对比🍈!中间嘅扁意粉竟然有软壳蟹,咬落嘅时候外皮酥脆,明太子酱汁浓郁惹味😍,完全符合我嘅口味!而且配料绝对唔马虎,食落有料到爆炸!美国封门牛柳我就真系要赞爆,肉质嫩滑得黎唔失牛肉嘅鲜甜,佢哋配嘅青酱椰菜花饭也好特别,啖啖饭都食到花椰菜同青酱嘅清香,啱晒想健康食得啲嘅你我佢🥦。仲有个伏特加火焰带子,够晒震撼!带香带酒味,啖啖带子肉食落好过瘾!哦,而且餐厅环境好美,非常适合打卡😉,一食成主意!食得开心,讲得兴奋,MiLuna绝对系我嘅心水推介啦!下次仲想黎呢度同三五知己一齐聚旧。🍽️ 好食嘅西餐加上舒适环境,真系食得好开怀!十足推介啊大家!食咗之后记得行下消化消化,唔好食得太饱呀!😆👌