餐厅: 丼丼屋 (荷里活廣場)
资讯:

2018-05-29 401 浏览
爱好日式美好既我,自己食晏当然拣番日式餐厅啦 系荷里活广场揾食途中,眼前就见到「丼丼屋」衬仲未需要排队就拿拿声入去食番餐日本野面门需要唔大,但系入到去空间颇为宽敞~适逢今日系平日,有lunch set 我就当然即刻叫左我最爱既滑蛋吉列猪扒丼定食~配埋杯冰冻咖啡~个餐有沙律、面豉汤同主食滑蛋猪扒饭个沙律唔错,啲菜几新鲜,配埋蕃茄仔同面包粒,整个配搭系味道同口感上都几配合!惟一差少少既系个面包粒唔太够脆~另外,我对个汤有啲失望,因为个汤完全唔浓郁,有啲似水,配料又完全欠奉,所以个汤可以唔驶饮。主食方面果然无令我失望~ 首先,块猪扒炸到好脆,面包槺又唔厚,薄薄一层,唔会厚过猪扒~ 另外,猪扒本身亦唔会太肥、唔会太瘦。 滑蛋方面,亦相当唔错!块滑炒得嫩滑,半熟既鸡蛋流哂啲蛋汁落系白饭上,令到个饭食落更加美味
爱好日式美好既我,自己食晏当然拣番日式餐厅啦
系荷里活广场揾食途中,眼前就见到「丼丼屋」

衬仲未需要排队就拿拿声入去食番餐日本野

面门需要唔大,但系入到去空间颇为宽敞~

适逢今日系平日,有lunch set

个餐有沙律、面豉汤同主食滑蛋猪扒饭

主食方面果然无令我失望~

2018-05-29
午餐