2019-01-11 178 浏览
今日放假,原先想跟我女友去食嘉乐冰室,谁知道今日竟然系例假,没有开门,所以就到处揾嘢食,行到荃湾广场,记得有间新开韩国野柳氏家未试过,上网睇过佢啲资料,有2间分店,牛角集团,咁就去试下,都系任食为主,门口有个下午茶餐,非常抵食,一份炒鸡,鸡只食一次,其他嘅前菜,饮品,甜品雪糕都系任食,只需$59,就入去试试叫左约5分钟就到,服务员都非常有礼貌,亦都有说明书俾我哋睇,可以自己炒或者可以叫人帮,我哋一开头自己玩下,之后都系揾人帮手,好快就搞掂,味道同韩国一样,份量都唔少,至于任食前菜,虽然唔算有太多选择,但用呢个价钱差唔多啦到最后就汽水都好多口味,令我比较惊喜嘅就系竟然有咖啡,朱古力,柑桔蜂蜜,比我饮其实佢地仲有好多唔同套餐,今次系我第一次试,所以食最平个款半自助餐,其实如果食佢地任食套餐,多好多嘢食下次夜晚一定要同女朋友再次嚟食。
柳氏辣鸡
炒饭

辣鸡

任食前菜,沙律

汽水机
任食套餐
任食套餐

下次夜晚一定要同女朋友再次嚟食。
柳氏辣鸡
炒饭