今日去荃湾拜年 打算食埋饭先出发 之前上网见到呢间印尼餐馆都有人介绍过 就打算去试下 估唔到年初一都有开 价钱仲好公道 无坐地起价 于是全家一人点左一个餐 竟然发现原来系即叫即整 真系超级惊喜!我自己就食左个巴里鸡饭 即炸 送上台仲有d啱啱炸完既滋滋声 用叉一拮入去d炸鸡脆到d声正过mukbang asmr!作为减肥人士 我都好耐无食得咁开心 今次真系好惊喜 于是就清左成碟饭连埋伴碟野菜我都食埋😭可惜唔住荃湾 唔系我真系会变常客妈咪就点左个巴东牛肉饭 同样都好好味 d牛肉整得好入味 非常软烂 酱汁都very good~ 爸爸点左个椰汁鸡饭 不过因为本人唔食得辣就无试到 不过听佢讲应该都几好味😋 一路食同老板倾计发现佢真系好好 超级有心去煮 d鸡都系即场生炸 而且佢仲对印尼菜非常有心得 一句总括就系 份量大 价钱抵 味道又正 10分推荐!

2024-02-10
  • 巴里鸡饭