2015-05-08
夏天正正是食雪糕既季节不过Rossana我就不分季节365日都钟意雪糕啦可是经常食雪糕既都几肥下XD所以特别喜欢分子雪糕早前Rossana就跟朋友们去左CWB既 ICE POP听朋友说ICE POP可以找到初恋的味道 lollllICE POP既理念是健康,美味和创新品牌创办人毕业于蓝带厨艺学院而且拥有营养学Degree,因此采用天然食材配合份子技术创出健康低糖既雪糕~食多几款都无咁guiltyICE POP既份子雪糕每期都有4款唔同既口味~朋友果然无老点!!真系有初恋的味道呀!!ICE POP可以选择用8达通俾钱店内有靓仔和靓女老板为大家亲制份子雪糕海盐焦糖分子雪糕海盐味道挂著不会过份甜还Caramel味道新奇,独特先咸后甜焦糖爱好者必试~香草布朗尼让人疯狂的浓郁巧克力布朗尼配搭香草分子雪糕,还伴著布朗尼碎多层次口感享受黑芝麻竹炭多士Rossana都几钟意食黑芝麻雪糕的Hmm...如果黑芝麻可以更加浓郁既就更合我意hahaha...ICE POP 都有macaron食架~期待已既初恋的味道来了外型已令人会心微笑~甜甜的棉花糖内里包覆著酸酸甜甜既益力多雪糕嗯...初恋就是这样的了!!起
不过Rossana我就不分季节365日都钟意雪糕啦
可是经常食雪糕既都几肥下XD
所以特别喜欢分子雪糕
早前Rossana就跟朋友们去左CWB既 ICE POP
听朋友说ICE POP可以找到初恋的味道 lollll ICE POP既理念是健康,美味和创新
品牌创办人毕业于蓝带厨艺学院
而且拥有营养学Degree,
因此采用天然食材配合份子技术
创出健康低糖既雪糕~
食多几款都无咁guilty ICE POP既份子雪糕每期都有4款唔同既口味~
朋友果然无老点!!真系有初恋的味道呀!! ICE POP可以选择用8达通俾钱
店内有靓仔和靓女老板为大家亲制份子雪糕 海盐焦糖分子雪糕 海盐味道挂著不会过份甜还Caramel
味道新奇,独特先咸后甜
焦糖爱好者必试~ 香草布朗尼
让人疯狂的浓郁巧克力布朗尼
配搭香草分子雪糕,还伴著布朗尼碎
多层次口感享受 黑芝麻竹炭多士
Rossana都几钟意食黑芝麻雪糕的
Hmm...如果黑芝麻可以更加浓郁既就更合我意 hahaha...ICE POP 都有macaron食架~ 期待已既初恋的味道来了
外型已令人会心微笑~
甜甜的棉花糖内里包覆著酸酸甜甜既益力多雪糕
嗯...初恋就是这样的了!! 起初劲sweet sweet好似Cotton candy甜黏黏的
到后期就有酸有甜...最后只剩下回忆~~ 泡泡浴雪糕
哈哈哈~超sexy既名字!!
说起泡泡浴大概联想起美女出浴lolll 泡泡浴雪糕卖相实在令人尖叫
玫瑰花泡泡浴池里既系益力多雪糕~ 最有趣是像真度极高
有些雪糕溶化后,真系好鬼似牛奶浴lolll
实在系睇得又好味 XD ICE POP唔单止有雪糕,macaron,
仲有各式蛋糕和饮品架
照顾到不同既客人选择!
大伙儿一起就有更多样化选择 Rossana就叫左杯原味巧克力
香而幼清浓浓既巧克力入口细腻~
以一杯巧克力作结让肚皮幸福满满