2024-08-24
Natural Ponti系香港、澳门同新加坡都拥有超过30年历史嘅Ponti集团成员之一👯🏻♀️主力出售啲特别啲又精致嘅食品🛍介绍环球独特而物有所值嘅美酒佳肴🥂著重有机配方、纯素、非基因改造及无糖产品!我哋今日就入手左个中秋节礼包准备送俾亲友🎁👑皇牌产品👑🍪纽西兰Lowrey经典全手工牛油曲奇(6款口味)✈️空运到港价 HK$268起/罐 (原价HK$338/HK$368)🍪美味嘅程度系曲奇界嘅爱马仕🌟成份只有最优质嘅纽西兰有机牛油、小麦粉、玉米淀粉、糖粉同盐🚫绝无添加🚫开罐就即刻感受到超香浓牛油味🧈放入口松脆无穷!估唔到曲奇饼都可以做到入口即溶嘅感觉🤤系我哋食过最特别最好味嘅曲奇饼👍🏻 🫖英国Whittard无糖冷泡西瓜草莓青柠🌞夏日价 HK$60 (原价HK$75)唔驶用热水只用冻滚水浸泡🫖草莓&西瓜嘅风味平衡柑橘嘅酸味感🌿清爽嘅青柠&冰凉嘅薄荷可以瞬间提神✨好适合而家夏天饮用可以驱走暑气🔥🌟泰国Flower Food杂锦果仁拼热带水果干 (180g)🌞夏日价 HK$35 (原价HK$68)成分有杏仁、腰果、碧根果仁、葡萄干、菠萝干、木瓜干!干果香甜香脆而坚果香气迫人嘅配搭最岩下午
👑皇牌产品👑
🍪纽西兰Lowrey经典全手工牛油曲奇(6款口味)
🫖英国Whittard无糖冷泡西瓜草莓青柠
🌞夏日价 HK$60 (原价HK$75)
🌟泰国Flower Food
杂锦果仁拼热带水果干 (180g)
🌞夏日价 HK$35 (原价HK$68)
成分有杏仁、腰果、碧根果仁、葡萄干、菠萝干、木瓜干!干果香甜香脆而坚果香气迫人嘅配搭最岩下午茶享用😋而且产品全天然、无盐、无添加味素、不含防腐剂、纯素都合适㗎👍🏻