2019-03-05
说话之前已经黎过一次乐园食野,入面有两只超级可爱既猫猫,作为猫奴既我超级挂住佢地,所以今日再黎探佢地,顺便同朋友聚一聚💓两只猫猫性格好唔同,一个热情好动,咩都钟意闻一餐,一个安静悠闲,长期处于摊尸状态,超级可爱!厌世样😂乐园除左猫猫吸引我,就系可以系尖沙咀平平地食一餐,仲可以坐好耐既餐厅。今次我同朋友试左炸鱼手指、安格斯肉眼扒,香煎带子南瓜意大利饭炸鱼手指 $58原来更新左餐牌,连价钱都平左好多!呢款炸鱼手指$58,但质素一d都唔差。虽然鱼唔系咩特别鱼,但肉质都挺身富弹性,而且炸到外脆内软,配埋蒜味酸奶酱,食几条都唔觉油腻。安格斯肉眼扒 $198呢款扒都调整左价钱,平左!唔洗$200食到肉眼扒都几开心!安格斯系经qualify既牛肉,所以食落有浓浓牛味。不过我地order七成熟,熟左少少,下次可以试下6成。除左味道,伴碟都一如往常整得好靓,未食都赏心悦目!香煎带子南瓜饭 $188带子煎到刚刚好,唔会太熟太un!南瓜意大利饭用左新鲜南瓜制作,食落好creamy 香浓南瓜味,仲有d甜甜地,好快比我地清左🙈红粉菲菲天然手工水果茶系列,但饮落味道唔太天然,果肉都算几多而且甜,但茶底改用果汁冲调
厌世样😂
炸鱼手指 $58
安格斯肉眼扒 $198
香煎带子南瓜饭 $188
红粉菲菲
天然手工水果茶系列,但饮落味道唔太天然,果肉都算几多而且甜,但茶底改用果汁冲调会比较好。