2024-04-17 30 浏览
北角汇虽然唔算好大商场,不过假日人流系几旺,其中一个原因系有一田超市。里面都几多野买,同时有埋餐厅。虽然可以坐低食野既位置唔多,但都有好多唔同既餐厅可以拣。呢间行过都会望多两眼,又日式又有搞鬼既鸡蛋仔。你以为佢净系食鸡蛋仔,原来疏乎厘都有得食。吉士鸡蛋仔 $34首先会用个蛋盒上,打开蛋盒见到六只大鸡蛋仔笑住。入口口感软熟,中间有吉士酱,大人细路都钟意。2重朱古力疏乎厘 $88出面食个原味疏乎厘分分钟都过百,呢度2重朱古力都系$88,其实性价比一流。朱古力好似瀑布咁,难得唔会甜到一个点,仲食到疏乎厘既蛋香,无论你系唔系外协,都好岩你。香蕉烧(朱古力) $30香蕉烧真系”香蕉”上,指定动作 : 拎住打咭。口感其实系鸡蛋仔既”香蕉”版,拣朱古力味都几夹。我爱Milkshake (岩盐焦糖) $34熊仔樽人见人爱,而且够大樽,感觉系多过平时饮一杯既份量。拣岩盐焦糖贪佢冇咁甜,入口少甜又顺滑。

呢间行过都会望多两眼,又日式又有搞鬼既鸡蛋仔。

你以为佢净系食鸡蛋仔,原来疏乎厘都有得食。

吉士鸡蛋仔 $34

2重朱古力疏乎厘 $88