2018-06-23
父亲节当然要对爸爸好一点,book左放题请屋企人擦餐劲!今次系第一次黎日悦,位于创兴广场,地点非常方便。店面好大,分左两边,一边食放题,另一边则食韩烧。由于时间尚早,暂时未系好多人。出面可以拎下头盘、甜品等等。二话不说,先吃一轮刺身!包括:吞拿鱼、北海道带子、甜虾、三文鱼、赤背、希灵鱼、剑鱼腩、松叶蟹脚。刺身冇雪味,又够新鲜,非常满意!跟住就试各式手卷、寿司,卖相精致,味道唔错,款式又多,非常满足!🍣香葱吞拿鱼蓉手卷芥辣八爪鱼军舰寿司海胆军舰寿司三文鱼寿司黑松露油金鱼寿司蜜桃花之恋创意寿司三文鱼籽花之恋吞拿鱼寿司北海道带子寿司炸物都好吸引呀,炸蚝外脆内软,天妇罗虾即叫即炸,仲有我的挚爱芝士年糕👍🏻天妇罗虾帝王蟹棒天妇罗吉列炸蚝吉列大虾4人同行仲送活鱼薄切一份,摆盘精致,鱼刺身非常新鲜美味,好惊喜!个海鲜粥果然系推介单品,够热,又入味!最后仲有movenpick 雪糕食,今餐真系饱到一个点,但食得好满足,下次会再黎!
出面可以拎下头盘、甜品等等。
二话不说,先吃一轮刺身!
刺身冇雪味,又够新鲜,非常满意!
香葱吞拿鱼蓉手卷
天妇罗虾
帝王蟹棒天妇罗
吉列炸蚝
吉列大虾
个海鲜粥果然系推介单品,够热,又入味!