2021-05-16
庆祝闺密生日,坐得舒适又食得招积系重点😂 拣左呢间楼底高装修新感觉grand 的意大利餐厅。个all day brunch 实在太豪华太吸引了,见到menu 张相我地已经一齐哗左出来,再系open rice见到食评唔错就叫左黎试,真系好味!Parma ham 系高质的,蒜蓉包系两块(share即系一人一块)唔够的,另外真心要赞个coffee, 好香,highly recommend唔落奶先试啖佢的咖啡香。另外再叫左个南瓜蟹肉汤,唔系跟餐但都散叫左。冇失望,有真蟹肉!仲叫左个steak (牛一当然要叫牛贺下佢!) 衬红酒汁超!级!正!叫左7成熟,餐厅做得好好绝冇overcook 亦冇过raw. 好快就比我地KO哂Cake 当然少不了,呢个tiramisu 口感唔错,好岩我地口味系OpenRice scroll 左几页,见冇咩人点apple pie, 但个人系cinnamon 迷去到世界各地都钟意食apple pie所以照叫左,好食!cinnamon味好足,苹果甜甜酸酸的,欢喜cinnamon 的可以试下!
个all day brunch 实在太豪华太吸引了,见到menu 张相我地已经一齐哗左出来,再系open rice见到食评唔错就叫左黎试,真系好味!Parma ham 系高质的,蒜蓉包系两块(share即系一人一块)唔够的,另外真心要赞个coffee, 好香,highly recommend唔落奶先试啖佢的咖啡香。 另外再叫左个南瓜蟹肉汤,唔系跟餐但都散叫左。冇失望,有真蟹肉! 仲叫左个steak (牛一当然要叫牛贺下佢!) 衬红酒汁超!级!正!叫左7成熟,餐厅做得好好绝冇overcook 亦冇过raw. 好快就比我地KO哂