2009-05-02
寻晚谂住食九记, 因为假期所以冇开都唔知去边度食好. 穿插上环既山坡上. 突然望到Pro-burger.原来就o系度!!! 原本我今日唔想食包, 不过见到又揾唔到其他野食又唔贵, 所以都系入左去入面好细, 得6个位, 要等位.不过老细同事头婆都好friendly, 老细话比张登我地坐住先, 不过唔驶啦, 太迫了等左阵就有位. 我都知佢地食得好赶.叫左两个cheese angus set.汽水系可以加柠底, 但柠檬只有一块, 唔知如果叫佢加多几块得唔得架呢.问老细有冇honey mustard, 佢话冇, 只系有mustard... 不如试下个秘制辣汁.我都想试下既. 其实都冇计啦, 我唔系好想食茄汁.个酱都ok, 类似少少辣既千岛酱, 但又唔系真系好辣cheese angusd 汁系咁滴出黎块扒唔太juicy, 食落有d 干, 哩样时新做得出色d, 因为有洋葱.但佢块扒都几香, 但又食唔出系咩味. 牛肉味当然有, 另外仲有d 香料听闻系酒店级数既angus, 太干的确有d 失准.可能d 肉太瘦, 冇乜脂肪. 唔知好事定坏事啦.芝士冇乜味食哩个包既好处系d 蕃茄同菜唔会跌到周围都系, 算
入面好细, 得6个位, 要等位.
等左阵就有位. 我都知佢地食得好赶.
叫左两个cheese angus set.
我都想试下既. 其实都冇计啦, 我唔系好想食茄汁.
个酱都ok, 类似少少辣既千岛酱, 但又唔系真系好辣
cheese angus
d 汁系咁滴出黎
听闻系酒店级数既angus, 太干的确有d 失准.
可能d 肉太瘦, 冇乜脂肪. 唔知好事定坏事啦.
芝士冇乜味
食哩个包既好处系d 蕃茄同菜唔会跌到周围都系, 算系奇迹
triple o's $61 set 块扒都冇佢咁大, d 料又系咁sir 晒出黎, 食到鬼死咁论尽
今次哩个set 都只系$49. 原来加bacon都系$51. 蚀左. 冇试多样野
不过最后食得几急, 因为有人等位. 企正o系隔离...
哩度食野就ok, 但倾计吹水就免了.
甚至系要专心食野, 最好唔好讲野添, 唔系比人睥.