2017-03-13 1471 浏览
12号零晨1点05分,坐在12号枱,叫左个肉丝炒面,当时,个场都系得几枱客,等左20分都未有得食,就叫好细粒四眼妹过来追单,佢话有落单,然后去追厨房,点知厨房无人唔知去左边,有单都入都唔知道,最终等左35分钟先有得食简直离哂浦,我隔离枱客仲离普叫左面档出品我食完佢地先有得食,我计算过佢地迟我5分钟落单,原来细粒四妹唔记得落单,同埋我坐左50分钟其间有两批人客入来帮亲,而是无侍应招待落单跟住好走了,真系惨,仲有一次叫左个加喱牛腩饭,大约都是零晨一点左右,加喱又冻,D饭都系冻,都唔知掂搅上市公司哗,咁既服务咁既出品真系无天理,有一次在旺角翠华叫了加喱牛腩饭只得四粒牛腩,叫经理过来投诉佢话厨房话系得四粒㖞,真著哂啦,我本人食过好多间翠华既加喱牛腩饭都唔只四粒牛腩,收$69蚊无野饮份量得咁少,翠华既高层可以回答我吗?
咁既出品
真系无天理