2023-08-17 370 浏览
入黎之前都有望下啲食评,最后都决定试下!!可能系下午茶时间,里面吾多客,枱凳都几整齐,之后就被安排去到梳化位,不过美中不足就系梳化啲皮爆晒,睇上去吾系咁好,不过好在,我坐既位置冇呢个情况,同埋服务员态度都几好,诚恳且专业,未见到其他食评上出现既野。讲到食物,呢间记然系越式野食,一定要试下越式檬粉,跟住我叫左个"越式海南鸡丝扎肉汤河",因为餐牌上边冇写可以转檬粉,之后我问左一下服务员,之后佢话有,实在太好啦,希望餐牌可以清晰d,最后就配多杯冻柠檬茶。等左大概10分钟左右,粉+茶都齐上,仲要配多一支佢地自家制鱼露(劝大家食得下酸先好叫),鱼露加左汤粉上边,汤既味汤岩岩好,特别加埋鱼露,好开胃,特别依家呢个天气,岩岩好,汤粉𩠌和配菜都足料既,可以一试,最后杯冻柠檬茶,不过不失啦,同出边茶记差吾多。好彩今次就冇伏到,体验都吾错既,并冇其他评论讲到咁夸张,今次埋单就差吾多60蚊,可能我冇点其他野食,下次再黎试下其他吧!!以上系今次个人体验既观点!!
入黎之前都有望下啲食评,最后都决定试下!!

以上系今次个人体验既观点!!
越式海南鸡丝扎肉汤河粉

2023-08-15