湾仔lunch成日都见到有条人龙排队买burger😋今日特登同同事食早啲去睇下究竟有几吸引同好味道🤣开阳嘅大门令餐厅采光醒神👀突出门口个男孩公仔🥰见佢咁得意紧系要打个卡啦📸开放式厨房一览无遗✨厨房好干净卫生👍🏻 双层芝士汉堡牛肉汉堡煎得好香🐂芝士溶化喺牛肉汉堡上面🤤咸香咸香增加Juicy口感!内有酸瓜刺激味蕾👅开胃醒神 令我咬多两啖🤣烟肉双层芝士汉堡烟肉碎由内到外散布喺汉堡😋惹味又香脆可口 但要小心烟肉碎碎掉落🤣牛肉汉堡上面仲有我最钟意嘅芥末酱!辣肉酱芝士薯条辣肉酱芝士味道辣辣地😋上面仲有酸制青辣椒🌶我贪玩食左一旧辣到头皮发麻🤣几过瘾!不过有啲可惜系幼薯条🍟 味道唔错但如果系粗薯条嘅话应该会夹啲😋炸薯粒炸薯粒味道唔错👍🏻入面薯仔一粒粒有口感!咬开有啲黄色而且薯仔好滑!可能落左牛油更香滑🧈咖啡奶昔Oreo曲奇云呢拿奶昔奶昔好香奶味😋咖啡用原粒咖啡豆制作!有香浓咖啡味☕️Oreo曲奇味好突出!好似将Oreo饼溶入奶昔中!味道偏甜😌解辣肉酱嘅辣味都唔错🤣📍Boy n Burger湾仔庄士敦道206-212号208 Johnston地下3号舖

双层芝士汉堡

烟肉双层芝士汉堡