2006-05-01 59 浏览
今次食左小朱古力丹麦包(左)&小芝士软法(右).前者唔系成个包都系朱古力包,只不过系外层围左一层朱古力墨西哥coating,而入面就系mix左既白面包&朱古力bread.食落麻麻地松软,有朱古力味但唔浓,ok la~后者只系净白面包夹住d cheese.包身较干&挺身,唔松软!原来只系个包近底中间有一条好幼既cheese,而两边就各”塞”左旧正方体既cheeseß-做成错觉,令人以为有好多cheese系个包入面=.=”………..不过d cheese 都ok既,食前叮一叮会更好~总结:始终我都系钟意chocolate 味既food 多d!p.s.但个包细细,$3 贵左d.($3 for 1 , $ 6 for 2, $ 10 for 5 )
今次食左小朱古力丹麦包(左)&小芝士软法(右).