2020-04-19 112 浏览
如果唔系朋友揸车根本就唔会发现到呢个好地方,里面得几张枱,但估唔到食物质素非常高,住附近嘅居民有福啦!先来一个温馨提示,店舖只系有英文名,所以认住就啱啦。酒吧类嘅餐厅灯光比较昏暗唔,我冇专业器材影得一半,大家见谅啦。不过重点都系嘢食有唔少选择,而且个别嘅食物如果有嘢想问店员都会非常之热情友善咁解答,呢方面值得赞先声夺人:炸烧烤菇配黑松露酱炸鱼薯条、炸薯条配黑松露酱就食过啦,估唔到烧烤用嘅大啡菇经过厨师世新炮制之后竟然可以成为又松脆又多汁嘅美食,香脆之余食落去唔会觉得好厚粉,配上惹味嘅黑松露酱,好有创意!如果你只会选择一种小食,而你又钟意食炸嘢,我推荐呢个!后劲继续:陈年花雕酒豚肉肠小妹平时唔特别饮得多,对酒嘅认识就唔算好多,但系肠里面真系有浸味几香嘅花雕味,而且入边嘅猪肉并唔系平时食香肠𠮶种搞到不不成形,宜兴咬落去仲有肉嘅口感喺度,配上黑醋汁同埋蔬菜解一解油腻,亦都更加开胃。苹果味几香,朋友本来只系谂住叫啤酒都专登叫多个试吓意粉嘅份量唔算好多,但系一拎出嚟就已经闻到好香嘅未,而且仲好滑,三文鱼好足料,我觉得比起焗嘅更加香同埋吸引。重点推介呢个羊架,卖相靓已经令人睇到好开心,而且外面嘅酥

先来一个温馨提示,店舖只系有英文名,所以认住就啱啦。

先声夺人:炸烧烤菇配黑松露酱

炸烧烤菇配黑松露酱

如果你只会选择一种小食,而你又钟意食炸嘢,我推荐呢个!

后劲继续:陈年花雕酒豚肉肠
陈年花雕酒豚肉肠

苹果味几香,朋友本来只系谂住叫啤酒都专登叫多个试吓

香草三文鱼忌廉汁意粉

保云酥羊架

重点推介呢个羊架,卖相靓已经令人睇到好开心,而且外面嘅酥脆本身亦都有独特嘅吸引力,底下嘅羊肉我哋选择左五成熟,做得刚刚好仍然有点油脂而且肉亦都系软熟。加埋头先其他食物,绝对系够两个人食得饱啊!

餐厅本身就只有呢一类嘅高枱,所以想带小朋友嚟就唔啱啦,推介情侣同埋朋友约会

意粉同埋长通粉果类食物系可以改唔同嘅面,所以如果需要请自动向店员提出啊,佢哋都好乐意㗎 !
炸烧烤菇配黑松露酱
陈年花雕酒豚肉肠