2018-08-18
中午lunch经过呢间小城镇都已经想试试⋯⋯不如放工就去啦装修几特别,墙上有世界各地既时钟,餐厅中央放左一个甜品柜,都好吸引!我地唔太饿,所以只系拣左两个main dish~ 加18蚊就可以超值升级分别有沙律同埋是日餐汤蕃茄杂菜汤 杂菜汤就咸咗少少另外仲有蒜蓉厚多士几香口!热辣辣 !沙律分量都OK~10安士安格斯肉眼扒配薯条黑椒汁18810安士嘅肉眼扒望落去唔算好多,但系其实都好够一个人嘅份量!我哋order咗七成重七成熟, 不过嚟到就overcook咗少少 黑椒汁都咸咗少少,用嚟点薯条就好啲!香煎比目鱼扒配香草忌廉汁$128 试过自己喺屋企煎比目鱼扒,但系点都煎得唔好,都系出街食好啦!比目鱼扒都几厚肉,外皮煎得香脆,上面有莎莎酱调味 除咗个鱼扒,下面仲有个薯蓉!十分之好味!!!香草忌廉汁加埋薯蓉简直perfect!order咗冻柠茶少冰 佢真系做到! 而且柠檬都较多, 所以柠檬味好强!支装啤酒500ml $58 见食得咁高兴,我哋最后嗌返支德国啤酒怀念下系德国嘅行程德国嘅黑啤其实只系深色少少啤酒味道较重我就认为比浅色好饮啲
不如放工就去啦
我地唔太饿,所以只系拣左两个main dish~
加18蚊就可以超值升级
分别有沙律同埋是日餐汤蕃茄杂菜汤
杂菜汤就咸咗少少
另外仲有蒜蓉厚多士几香口!热辣辣 !
沙律分量都OK~
10安士安格斯肉眼扒配薯条黑椒汁188
黑椒汁都咸咗少少,用嚟点薯条就好啲!
香煎比目鱼扒配香草忌廉汁$128
比目鱼扒都几厚肉,外皮煎得香脆,上面有莎莎酱调味
除咗个鱼扒,下面仲有个薯蓉!十分之好味!!!
香草忌廉汁加埋薯蓉简直perfect!
支装啤酒500ml $58
见食得咁高兴,我哋最后嗌返支德国啤酒怀念下系德国嘅行程
德国嘅黑啤其实只系深色少少
啤酒味道较重