圣诞🎄假期开始,同二个宝贝去左中环既AIA摩天轮。系摩天轮🎡售票处见到原来Happy Cow雪糕🍦喺摩天轮底有分店。Happy cow系摩天轮出口落嚟之后会见到嫁啦。我一向都中意劲食雪糕🍦,特别系Happy Cow🐮 既雪糕有好多特别既口味,而佢地既雪糕系100%香港制造,无添加人造味精,食用色素及防腐剂,又标榜无奶,无蛋无大豆无麸质,低糖无胆固醇。Happy Cow的雪糕系用椰浆及椰糖混制,再加入水果及果酱而成;岩晒小朋友之余又够晒健康,特别有乳糖不耐症人士都安心食用,连奶奶呢个素食者都话有兴趣食bo。于是我地试左。。🎄圣诞限量特别版- 迷你圣诞树单球 –有自家制士多啤梨酱🍓及舖满彩虹糖甜筒覆盖加上顶部有圣诞星星威化。底部则可自选一种味道的单球雪糕,我地拣左榴梿同火龙果杂莓。火龙果杂莓味道酸酸,我同两个囡囡都好中意食;婆婆最爱榴梿,一拎上手就飘来榴梿清香。见大家食得甘开心,再黎encore,叫左棒棒甜点🍭Lollipop。两款我地都有试,仲encore添!1️⃣士多啤梨🍓雪糕配士多啤梨酱及彩虹糖2️⃣云呢嗱雪糕🍨配焦糖酱及曲奇碎真系好开心🥳有得玩有得食,特别冬天食雪糕🍦超正 XD

于是我地试左。。

1️⃣士多啤梨🍓雪糕配士多啤梨酱及彩虹糖
2️⃣云呢嗱雪糕🍨配焦糖酱及曲奇碎

真系好开心🥳有得玩有得食,特别冬天食雪糕🍦超正 XD
2019-12-23
下午茶