2015-09-13 740 浏览
十几年同学 好耐冇见, 想揾个地方食下倾下... 观塘假日 唔知食乜好, 就拣左试呢到...上到黎攞位 都要等左一阵先有位 好在地方都坐得几舒服.... 唔会太迫拎起MENU黎睇 选择算多 有普通咖里饭, 亦有咖里蛋包饭, 仲有d 另类d既选择, 例如红酒烩牛尾饭我本人为求安全, 第一次试下水温 就叫左个最稳阵既咖里猪扒饭  呢到既咖里都有分唔同级数 1-5级我就试下佢第5级 最辣系有几辣另外朋友们就食唔辣价钱唔算好贵 大约60-80 一碟饭 加左少少钱 可转餐 汤 沙律 饮品 甜品  其二另外饭类 可加可减 少饭仲会平少少  当然多饭亦要加多少少钱如果想碟饭加送 仲可以加钱配好多唔同既送 猪柳扒都有得加  好饱满的感觉味道上 几好味 典型日式咖里味, 份量以女性黎讲 算系偏多男性就应该刚刚好或差少少总括来讲系唔错既选择 下次再试其他主菜
我就试下佢第5级 最辣系有几辣
另外朋友们就食唔辣
味道上 几好味 典型日式咖里味, 份量以女性黎讲 算系偏多
男性就应该刚刚好或差少少
总括来讲系唔错既选择 下次再试其他主菜