2024-01-10
女友好钟意食啲软糯烟韧嘅甜品😆芋圆汤圆小丸子个啲,上网见到到2月29日有有款小宁波汤圆特色甜品🍮好少有舖头会就汤圆出特色甜品,仲要用质量味道保证嘅小宁波汤丸制作 点都要带佢嚟开心下😘😘食甜品前我地食个主食垫下肚先😁我地要咗个大盛丼饭 入面有牛肩胛、鸡扒、黑豚里脊 肉质鲜嫩易入口 加埋珍珠饭 加埋肉汁 每一啖都十分可口🙌🏻🙌🏻🙌🏻我地嗌晒试下 三款甜品冷、热、常温会齐 所以口感咬感 都不一样😎😎 玫瑰桂花罗望子酒酿芝麻汤圆 十分养生嘅热糖水加汤圆 花嘅甜味罗望子酸味 保肝护心 酸酸甜甜 又十分香滑 🥰爆炸糖椰丝榛子芝麻汤圆糖不甩 口感丰富 味蕾舌头刺激 出边啲糖不甩好唔同😉三色芋圆芝麻汤圆芭菲杯 大大杯 有三色芋圆同芝麻汤圆系下面上面有香浓软滑嘅牛奶雪糕🍦 仲有一小杯芝麻糊可以自己淋上去 可以打卡拍boomerang 雪糕同汤丸嘅配搭好新鲜 冷汤丸口感烟韧 芝麻牛奶味香滑甜而不腻 配搭芋圆芝麻 初时食冷暖交替 口感层次十分特别😍😍😍
食甜品前我地食个主食垫下肚先😁