2019-06-05 520 浏览
呢日同朋友一齐接佢个小魔怪放学黎我度玩,小魔怪一见到妈妈就话要食肠粉!!!朋友话小魔怪原来好中意食中式野,久唔久就会卖啲蒸包或者点心肠粉个啲俾佢做下午茶xppp但呢间又真系几抵啵,甜包13蚊就有3个,就算单买都系HKd$4.5炸!!!问左小魔怪食咩肠粉之后,我都顺便睇下有咩岩食先呢度每日都会有一款蒸饭做特价,HKd$15就有个蒸饭兼有埋菜,真系方便又抵食!!个日仲要系我最中意既凤爪排骨饭做优惠呀!!!虽然热辣辣既蒸饭系好吸引,但下午茶食佢就真系好似heavy jor dd 啵xpp我最后都系同朋友拣左两款甜包就算噜:)落左order俾左钱之后,店员姐姐就即刻为我地制肠粉~~~而酱油都会分开上,等小魔怪换好衫之后佢就开餐啦=)肠粉晶莹透薄,薄到睇到粒粒虾仁,睇见小魔怪大啖大啖咁食就知味道都唔会差得去边啦~~~而我同朋友就一人食左一个奶黄包,净底既香芋包就成为左我呢二朝既早餐))呢排奶黄包成为左我第二爱,入面既奶黄吉士香软甜滑,yummmmm!! "

问左小魔怪食咩肠粉之后,我都顺便睇下有咩岩食先

个日仲要系我最中意既凤爪排骨饭做优惠呀!!!

我最后都系同朋友拣左两款甜包就算噜:)

落左order俾左钱之后,店员姐姐就即刻为我地制肠粉~~~

而酱油都会分开上,等小魔怪换好衫之后佢就开餐啦=)

外卖自取
下午茶