2021-09-27
🍽 Avocado Linguine (4.2/5) 💰98太饿点咗个意粉试下😜酱料非常丰富,意粉煮得岩岩好😆几湿润牛油果令酱油更creamy🤩蒜味香,最后食晒意粉都仲要食埋啲酱先肯放手😂份量比一般cafe要多但价钱要平啲啲真系好抵玩🤭🍽 Banana Croffle (4.5/5) 💰95Croffle系由牛角包同窝夫结合而成💁🏻♀️第一次系Cafe食到咁大份既Croffle,超大份好满足🤫款式有三至四款,今次简咗焦糖香蕉🍌Croffle外脆内软,又好重牛油香焦糖香蕉一整条,焦糖脆卜卜🤩配上云呢拿雪糕仲有酸酸甜甜既莓粒一齐食,仲会减低口中既甜腻感‼️🍽 Minions (4.2/5) 试咗佢地既健康饮品,其实就同香蕉奶昔差唔多不过用上oat milk感觉再健康啲啦🤫🍽 Cream Black (4/5) Cream black其实系就一般既black shake混佢💁🏻♀️饮落会再清澈干净一啲,再加上咖啡泡泡,层次就更丰富一啲Cafe位于窄身既巷仔之中,旺中带静😜设有室外座位,装修以简约木系风格为主,感觉几cozy
太饿点咗个意粉试下😜
酱料非常丰富,意粉煮得岩岩好😆几湿润
份量比一般cafe要多但价钱要平啲啲真系好抵玩🤭 🍽 Banana Croffle (4.5/5) 💰95
Croffle系由牛角包同窝夫结合而成💁🏻♀️
第一次系Cafe食到咁大份既Croffle,超大份好满足🤫
款式有三至四款,今次简咗焦糖香蕉🍌
Croffle外脆内软,又好重牛油香
焦糖香蕉一整条,焦糖脆卜卜🤩配上云呢拿雪糕
仲有酸酸甜甜既莓粒一齐食,仲会减低口中既甜腻感‼️ 🍽 Minions (4.2/5)
试咗佢地既健康饮品,其实就同香蕉奶昔差唔多
不过用上oat milk感觉再健康啲啦🤫 🍽 Cream Black (4/5)
饮落会再清澈干净一啲,再加上咖啡泡泡,层次就更丰富一啲
Cafe位于窄身既巷仔之中,旺中带静😜
设有室外座位,装修以简约木系风格为主,感觉几cozy