🐨生日应援之自high饮饮食食活动嚟到土瓜湾,系一间小编之前帮衬过嘅日式外卖自取小店。嚟之前睇过佢哋IG出嘅🐨生日特饮,好有心思特调过,依次专程嚟试试~ 😎🧋 Endless Words 😋😋😋😋伯爵茶好香、味道好出;鲜忌廉同鲜奶增加咗奶滑感,带有朱古力🍫甜味。趁朱古力脆卷饼仲脆嘅时候,可以当饮管咁吸入面嘅奶茶 😚 糯米纸好薄好薄,上面印咗🐨嘅插画邮票,而最底有好香浓嘅咖啡☕️冻,成杯饮品都好丰富,好似食紧甜品咁 ☺️ 有啲另类日式圣代嘅感觉~下午茶 💵 约港币$50/人💁🏻‍♀️ 店舖外面有各式各样、大大小小嘅🐨布置同应援物,远睇店面系一张postcard嚟。大家等紧嘢食嘢饮时,都好好欣赏下hellosss嘅用心布置 🤗 除咗礼貌向店员拎应援物,仲可以利用单据背后印🐨印仔㗎!🙆🏻‍♀️ 最后,喜欢嘅话,欢迎follow @foodirectory.hk!

🧋 Endless Words 😋😋😋😋

下午茶 💵 约港币$50/人