今日系半个月内第二次黎帮衬呢间诚意十足既小店啦!虽然佢外貌唔起眼,但就正正因为外表既反差所以食物令人咁喜出望外第一个惊喜餐汤并唔系水汪汪既hea餐汤,一上枱~哇~好真材实料,饮落真系每一啖都有蘑菇茸咖蘑菇切细粒好有咬口,忌廉唔会太杰身或太济,令人忍唔住饮完一啖接一啖。跟餐既餐汤都咁有诚意,推荐!主菜黎啦~我今日点既系烟三文鱼蕃茄墨鱼面,三文鱼有一片舖面,配菜有青椒黄椒。蕃茄酱三个字形容:好,香,浓。我好努力咁尝试佢落左啲咩调味料,可惜功力未够深厚讲唔出有几好食,但食食吓发现有几片basil叶,咁其中一样用黎提味既材料就有basil啦~原来佢同蕃茄真系好夹呀。墨鱼面就比较硬身既,系al dente口感~黑色既面再配埋三文鱼同蕃茄,个卖相几型wo午市餐牌(意粉果页)

第一个惊喜
跟餐既餐汤都咁有诚意,推荐!
蘑菇汤

烟三文鱼蕃茄墨鱼面
午市餐牌(意粉果页)
蘑菇汤
烟三文鱼蕃茄墨鱼面