2021-06-19
呢间小店系我一个朋友介绍的 老实讲小店位置唔差 但因为唔系地铺好容易错过 我朋友好中意猫 小店内有两只好可爱的小猫 小猫好纯唔怕陌生 同小猫玩到唔舍得走小店系2楼 一出lift 门就会见到佢地既牌 写住是日推介(沸腾鱼乌冬同口水鸡) 见到门口既是日推介 所以一于试试佢入到门内就会见到两只好可爱既小猫 同好靓既背景墙 打卡热点😆中午时间叫左两个午餐 两个餐既饭我哋都转左佢是日推介-沸腾鱼乌冬1: 口水鸡配乌冬 唔系夸张 佢既乌冬汤好鲜 口水鸡系无骨而且辣味可接受 我本人真系好中意食口水鸡去骨 可以享受啖啖肉 正2: 黑毛猪鲁肉饭-饭转乌冬 黑毛猪同鲁肉都好多 同样地好入味 都系每一啖都系肉 跟餐有两个小食 分别叫咗饺子同埋台湾肠 饺子系爆汁香脆 而台湾肠就正正常常 最后叫左蜜桃乌龙茶同埋荔枝梳打 嘢饮都系中规中矩但系呢一餐系好抵食 人均$100左右就可以食到咁高质嘅 台湾野同四川野 仲有可爱嘅小猫可以玩 如果你系一个爱猫之人 我强烈建议你去试吓呢间小店包你有惊喜
见到门口既是日推介 所以一于试试佢
最后叫左蜜桃乌龙茶同埋荔枝梳打 嘢饮都系中规中矩