2023-02-22
呢排返工都成日OT,放工后唯有系街吃了晚餐才回家。呢间舖成日都经过,平时都见几多人食,可能夜左既关系,人小左,而家就岩晒我,唔洗等就可以食了。装饰以灰白色为主,感觉优雅时尚。巴马火腿蜜瓜羽衣甘蓝沙律配苹果醋汁咸咸既火腿配上甜甜既蜜瓜,味道特别之余仲拥有爆汁既感觉。少许既苹果醋再配上羽衣甘蓝,带点酸酸味味非常开胃。比想像中带点惊喜,好食到停不了口。蒜蓉包用炉烤起既蒜蓉包,香味传遍四周,特别香脆惹味,填上饱满既蒜蓉酱,外脆内软,非常滋味。蘑菇汤蘑茹已打磨形式打碎,材料份量好足,汤香而浓郁,送上黎还是热辣辣的。我好快就饮晒了,如果可以多d就好了,冬天饮完真系暖笠笠呀。慢煮班马火腿黑松露野菌酿鸡卷鸡卷大过我只手,酿成好似原只鸡咁,肉质比想像中更嫩滑,澎湃既野菌酿入鸡卷当中,口感烟韧,几特别,大家吃起来时不会太狼狈。云雾烟熏茭白笋紫苏柠檬焗鲈鱼柳这样既设计又几新颖,感觉完全唔同带点惊喜。打开盖子,浓浓既烟熏味散发出来,鱼柳滑嫩而且一d腥味都无,薯蓉香而滑,如果份量再多d就好,因为我实在太爱吃薯蓉了。小食选择多,价钱经济,性价颇高。是日推介有3款不同国家既蚝,估唔到呢到竟然有得食。
装饰以灰白色为主,感觉优雅时尚。
巴马火腿蜜瓜羽衣甘蓝沙律配苹果醋汁
比想像中带点惊喜,好食到停不了口。
蒜蓉包
蘑菇汤
慢煮班马火腿黑松露野菌酿鸡卷
云雾烟熏茭白笋紫苏柠檬焗鲈鱼柳
小食选择多,价钱经济,性价颇高。
是日推介有3款不同国家既蚝,估唔到呢到竟然有得食。