继早前人气雪糕拉面之后,SUPERDON都推出咗以「蜡笔小新」为主题嘅雪糕咖喱饭系列😍 雪糕咖哩饭共有4款,可以拣吉列猪排/炸鸡/牛肉/海鲜饭!做为小新迷,点都要去打卡朝圣一下!我仲要专登著小新公仔T黎打卡,餐厅门口痴咗好多蜡笔小新嘅贴纸,店内都摆放咗好多小新系列公仔,小新粉见到实喷泪感动😏除咗嘢食之外亦有蜡笔小新限定商品选购,但只限铜锣湾同大埔分店。⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️是日餐点👉🏾雪糕咖喱炸鸡饭 💰118HKD😱真系成枝阿波罗出品的火炬软雪糕放落咖喱饭度吖!感觉好神奇且搅笑!影相打卡动作一定要快!咖哩饭上有小新旗仔,真系卡哇依^-^咖喱饭可自选辣度,大辣、中辣、小辣。够晒贴心!日本咖喱本身带甜,食完晤会口咸。炸鸡金黄香脆,熟度恰到好处。雪糕融化在咖哩里似忌廉,同热辣辣的饭同食,有种甜蜜细腻的冰凉感,口感层次极高,有种说不出的感动,是小新的搅怪,亲切又可爱。套餐包两件腐皮寿司、面豉汤和自选特饮。👉🏾露屁股怪兽草莓特饮特饮用草莓汁做底,加入梳打,口感清新爽口, 酸酸甜甜。👉🏾天虾和牛丼💰108HKD肩板腱和牛5分熟,肉质软嫩,丰富肉汁,天妇罗大虾2只,丼饭用日本米,粒粒饱满。
雪糕咖哩饭共有4款,可以拣吉列猪排/炸鸡/牛肉/海鲜饭!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

是日餐点

👉🏾雪糕咖喱炸鸡饭 💰118HKD
咖哩饭上有小新旗仔,真系卡哇依^-^

套餐包两件腐皮寿司、面豉汤和自选特饮。

👉🏾露屁股怪兽草莓特饮
特饮用草莓汁做底,加入梳打,口感清新爽口, 酸酸甜甜。

👉🏾天虾和牛丼💰108HKD