2021-06-30 233 浏览
⭐️大鸡大⭐️📍:屯门安定邨H.A.N.D.S 1楼S-112号舖⏰:12:00pm-12:00am💰:人均$50⭕️: 现金,八达通👉🏻BB鸡 💰28(S) 💰32(L)🔥🔥🔥🔥🔥🌜强烈建议, 净系叫BB鸡食, 其他不了🌜👧🏻🍼次次都食大既BB鸡 走粉👉🏻仲有好多大鸡排、鸡翼、薯条𠮶啲普通野。。不过呢啲唔特别 可以省略晒佢哋😂😂我都懒得讲佢地 🌟👧🏻🍼本身考虑紧值唔值得出一个post讲佢 谂谂吓好值得 因为街边𠮶啲咩豪大大 香香鸡 完全无得比 个啲垃圾到我睇到都唔想食🥲大鸡大 真系无敌 佢个BB鸡 真系每次都会买 由细食到大!我直情推荐到想入股呢间铺🥲🥲🔥之前佢元朗啊屯门市中心都有分店 而家净系得返一间 好似葵涌都有 不过唔熟。。🌟BB鸡啲鸡肉好嫩滑 鸡皮都好好味 每次都自私食 唔想同人分享🥺🥺 一定要买大份 因为真系太好食 希望我屋企楼下可以开一间🥺!!强烈要求!!#香港美食 #平民美食 #屯门美食 #深水埗美食 #屯门 #香港 #美食 #高质 #mk #hkfood #hongkong #hkfoodblogger #hkfoodies #likeforlike #hk #hkig
⭐️大鸡大⭐️
📍:屯门安定邨H.A.N.D.S 1楼S-112号舖
⏰:12:00pm-12:00am
💰:人均$50
⭕️: 现金,八达通

👉🏻BB鸡 💰28(S) 💰32(L)🔥🔥🔥🔥🔥
🌜强烈建议, 净系叫BB鸡食, 其他不了
🌜👧🏻🍼次次都食大既BB鸡 走粉

#香港美食 #平民美食 #屯门美食 #深水埗美食 #屯门 #香港 #美食 #高质 #mk #hkfood #hongkong #hkfoodblogger #hkfoodies #likeforlike #hk #hkig #foodshare #hkrestaurant #foodies #852food #hkfoodblog #食评 #美食推介 #鸡排 #大鸡大
2021-06-28
10 分钟 (外卖自取)
  • Bb鸡