2024-02-22
最近去咗阿爷八鲜锅食𝐝𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫👅𝟐.𝟓小时叹尽鸡煲同丰富新鲜海鲜🌊🍗鸡煲任食方面,有𝟑种味道选择:泰式酸辣鸡煲/韩式芝士鸡煲/四川麻辣鸡煲钟意嘅仲可以食完一种味再食另一种🤣我哋食哋泰式酸辣鸡煲,酸酸甜甜辣辣,都几惹味,鸡件嫩滑,配菜吸晒酱汁,唔错🇹🇭🇹🇭🍲食完鸡煲就拣汤底食火锅,汤底拣咗海鲜汤底💙💙😍随即送上期待已久嘅霸王海鲜盘,超级澎湃,严选款新鲜优质海鲜包括有:越南弹牙爽口大虎虾🦐、啖啖肉澳洲大龙虾🦞、超鲜甜嘅苏格兰圣子、超肥美嘅苏格兰大元贝、超好膏嘅台山奄仔蟹🦀,新鲜鲍鱼🦪!全部都超新鲜,好吸引ヽ(𝐨♡𝐨)/🥰之后各款火锅食材都系任食包括原只鲍鱼、游水海虾、蛏子、龙趸片、安格斯牛肉、黑豚肉片、招牌手打蟹子虾滑、招牌手打黑松露墨鱼滑、紫菜飨铃、各款蔬菜⋯⋯都几多嘢拣下。(*´ ˘ `*).。𝐨𝐎 ( ♡ )🥤饮品方面加$𝟐𝟎就可以任饮各款汽水、健康工房和淳茶社~❤️🔥仲有佢哋自家制嘅时令炖汤,鲜甜得嚟唔会好咸,而且饮完唔会觉得好口渴😚
🍣今晚𝐋𝐢𝐤𝐞 & 𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞 指定𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝐏𝐨𝐬𝐭 仲送刺身一客~
优惠时段: 𝟓:𝟎𝟎-𝟕:𝟑𝟎𝐩𝐦 ($𝟑𝟔𝟖/𝐩𝐩𝐥)📍 阿爷八
最近去咗阿爷八鲜锅食𝐝𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫👅
𝟐.𝟓小时叹尽鸡煲同丰富新鲜海鲜🌊
钟意嘅仲可以食完一种味再食另一种🤣
🍲食完鸡煲就拣汤底食火锅,汤底拣咗海鲜汤底💙💙
🥤饮品方面加$𝟐𝟎就可以任饮各款汽水、健康工房和淳茶社~
优惠时段: 𝟓:𝟎𝟎-𝟕:𝟑𝟎𝐩𝐦 ($𝟑𝟔𝟖/𝐩𝐩𝐥)
📍 阿爷八鲜锅 (旺角)
🐰: 𝟒.𝟐/𝟓
#eatwithkeikei #旺角 #阿爷八鲜锅