2017-03-27
/<品香快餐美食屋>🔥🍣炸寿司($10*4)▪️👧🏻细个成日蒲新北江商场觅食行街,👉🏾依间炸寿司系地下个层,依家($10*4)好似加左价😣🌸一串4旧成惠($10),依家乜都贵左,算系咁la🤔最紧要系味道!🌸我谂我应该系第一位客人,平时会炸定d放左系一边,今次系即炸😻🙌攞到上手紧系热辣辣,都5知几耐无食☺️好怀念呀。🌸我每次都会疯狂落佢个泰式甜辣酱😏我觉得依个酱简直系炸物嘅伴侣,蘸亲味道都会升华🙈系咪夸张左😎🌸外皮香脆,内里寿司饭暖笠笠☝️配料虽然系普通香肠配肉松/鸡肉粒。但已经系童年美食👶🏻👉🏾不过除左第一旧个厚度正常,其余个3旧好薄切😐缩晒水,老板刀功咁好🔪#foodielife #hkeat #hkfoodies #hkfoodie #wwhkfood #uhkfood #hkig #foodie #foodies #foodiehk #foodieshk #炸寿司 #品香快餐
<品香快餐美食屋>
🔥🍣炸寿司($10*4)
▪️
👧🏻细个成日蒲新北江商场觅食行街,
👉🏾依间炸寿司系地下个层,依家($10*4)好似加左价😣
🙌攞到上手紧系热辣辣,都5知几耐无食☺️好怀念呀。
👉🏾不过除左第一旧个厚度正常,其余个3旧好薄切😐缩晒水,老板刀功咁好🔪 #foodielife #hkeat #hkfoodies #hkfoodie #wwhkfood #uhkfood #hkig #foodie #foodies #foodiehk #foodieshk #炸 寿司 #品香快餐