招聘中
月薪
$18,000+
月薪
2023-06-18 199 浏览
今日同小朋友去咗天晋汇嘅CoCo壹番屋食午餐,真系食得好开心!佢系一间日式咖哩餐厅,菜单上有好多款各式各样嘅咖哩饭,真系令人垂涎欲滴。😋我哋点咗吉列猪扒咖哩饭、吉列猪扒奄列咖哩饭同海鲜奄列咖哩饭。咖哩嘅味道好香浓,吉列猪扒炸得恰到好处,外脆内嫩,同咖哩一齐食真系绝配。而海鲜奄列咖哩饭入面有新鲜嘅海鲜,令饭更加鲜美。❤️😋呢间嘅咖哩可以拣唔辣,所以小朋友一向都好钟意。佢地可以尽情享受味道浓郁嘅日式咖哩,而唔使担心辣味嘅困扰。餐厅环境舒适,气氛轻松愉快。❤️‼️如果你钟意日式咖哩,CoCo壹番屋绝对系一个值得一试嘅地方。食物美味,价钱亦都合理,特别适合一班朋友或者家庭一齐去享受美食。下次如果你想食一碗浓郁嘅日式咖哩,记住嚟CoCo壹番屋,绝对会有一个满足嘅用餐体验!❤️❤️

2023-06-18
午餐