我哋叫咗:小丸子蕃茄肉燥鳗鱼饭 $128沙茶大䓤牛小排跟饭 $74花轮同学咖啡玫瑰latte $38爷爷抺茶欧蕾 $38小丸子吐司礼物盒 $82小BB呢排好乖,见公司附近嘅茶木做紧小丸子主题,于是带小BB黎食下,虽然佢咁细个唔知乜嘢叫做小丸子。😅小BB一见到好靓嘅餐牌,已经抢着自己喺度睇餐牌,既然佢唔知上面写咗咩字,就由我话事拍板。叫咗个番茄肉操鳗鱼饭,蕃茄肉操啱小朋友食,鳗鱼所有骨都已经起晒,所以小朋友食得好开心。又叫咗一个沙茶牛小排,跟咗一碗白饭,牛小排味道偏咸,所以用来送饭就啱啱好。我哋两个大人就当然叫返大人嘅嘢饮啦,见到有好靓嘅小丸子杯,而且佢嘅胶杯仲可以拎走,所以就叫咗一个花轮同学同埋小丸子爷爷,我哋对饮品嘅内容冇咩期望,结果饮品嘅味道都可以。主食太好味,我哋食得好满足,但系小BB似乎唔饱,好彩最后有个小丸子吐司礼物盒,上边有小朋友最钟意嘅雪糕,再加上暖暖热热嘅面包,佢系第一次食呢种组合,就疯狂爱上,连个面包壳都切埋嚟食。小BB对呢餐非常之满意,结束左开心既一餐。—————————————如果喜欢我嘅文章,请帮帮忙follow 我,俾个like我。鼓励下我继续写食评。多谢你。
我哋叫咗:
小丸子蕃茄肉燥鳗鱼饭 $128
沙茶大䓤牛小排跟饭 $74
花轮同学咖啡玫瑰latte $38
爷爷抺茶欧蕾 $38
小丸子吐司礼物盒 $82

小BB对呢餐非常之满意,结束左开心既一餐。

—————————————
如果喜欢我嘅文章,请帮帮忙follow 我,俾个like我。鼓励下我继续写食评。多谢你。❤️