2023-03-03 19 浏览
睇火车都已经饱左,唔洗食🤣🤣自从带住小朋友开始,就好少去食日本嘢,因为冇咩啱佢哋食。但我真系好钟意食日本野🥲今日去MegaBox 玩,路过呢间小朋友梦寐以求嘅舖头,一野冲左入去。因为隼系一间火车主题嘅寿司铺。玩具火车keep 住系个头顶上面行,真系好开心😆😆餐厅入边设计成火车站咁,墙上装饰住火车同铁路轨道。叫完野食,火车会载住寿司同其他野食直接到达你张枱,小朋友每次都争住帮手拎🤣🤣当然,最重要系食物!寿司方面做得好好,海鲜新鲜、味道鲜美。芝士蟹盖都好推荐。儿童餐有一个冷面,系由一个火车头装住,入面既冷面会系咁转,唔使食斋望都饱🤣🤣总之,隼系一个独特既用餐体验,小朋友一定觉得好快乐,绝对值得一试💪🏻
睇火车都已经饱左,唔洗食🤣🤣

,入面既冷面会系咁转,唔使食斋望都饱🤣🤣