2014-05-16
今次已是第二次来这店,上次是参加朋友个仔个生日会,不过上次人少D所以朋友租了隔离个独立房。而今次我就有成三十几人,所以就租晒全场。地点方面有点难揾,因为在街市内里的一栋商业大厦内,而且我有些朋友连广华医院附近有个街市都唔知。不过大厦入口有斜台,BB车上落完全无问题,好啱有小朋友的。由于是包场,所以食物方面就好似到会的形式,一盘一盘出,虽然好似酒楼上菜,食完要等一等,不过胜在食物够热,都可以接受。这个焗丸有日式烧汁同蒜香,好惹味个白酒汁味道好好,如果有饭可以捞就更好这是他们推介的,酥皮底Pizza已经好少食到,而里面竟然系五香肉丁加波萝,更神奇系出奇地夹,真系估唔到不单只外面有味,而且里面都好入味除了这些之外仲有沙律、小食、咖哩饭、意粉等。份量略嫌多了点,完全食唔晒,有D浪费,所以想打包走,而佢地都有外卖盒,不过要收2蚊个,算喇总好过浪费D食物。D人都OK,唔怕我地细路多麻烦,又肯帮手影相,而且仲有张即影即有送来做记念,下次应该会再来
题外话/补充资料:
另外这里加$30可做会员,除了即时唔使加一之外,仲有个什么10送1优惠,所以当日我即时入会,佢地就俾咗3张盖满印的我(好似话10个人就有1张),下次去食饭时一张咭就可以免费食一个$94的晚餐,咁即系额外又平多二百几蚊,又好似几低㖞。