2024-05-13
我自己好钟意饮手摇饮品, 特别系珍珠奶茶! Adrian见我饮得咁滋味, 有时佢都会问我可唔可以比佢试下… 最近终于见到1款专为小朋友而设嘅手摇饮品⭐️Mother Pearl 圆贝妈宝儿童饮品系列⭐️🫶🏻自家制植物奶🫶🏻无咖啡因🫶🏻健康糖🫶🏻天然甜味剂🫶🏻自家制珍珠我地今次试下呢几款先!1️⃣Snowy Olaf 抱抱白雪人海盐云呢拿米盖+黄金燕麦奶+云呢拿酱+低卡酮糖+排毒炭黑珠✨呢杯系特别Adrian指定要叫, 因为好似Frozen嘅Olaf 特别用上低卡酮糖,有甜味但又比普通糖分低卡, 令小朋友甜得健康!2️⃣Peppa George 佐治小猪士多啤梨+蓝藻云尼拿米盖+椰子花蜜+杏仁奶+排毒炭黑珠含丰富维他命C, 帮助小朋友增强抵抗力!3️⃣Baa Baa Black Pearl 爸爸羊牛油果+香水柠檬+椰子花蜜+菠萝汁+蓝藻椰子奶盖+排毒炭黑珠牛油果嘅有益脂肪酸可以帮助儿童保持脑部/神经/眼睛健康, 脑力UP!4️⃣Dragon Trainer 驯龙骑士蓝莓+红火龙果+香蕉+罗汉果糖+奇亚籽+杏仁奶+排毒炭黑珠促进肠道健康, 支持小朋友成长!#妈妈话你知 每杯都有天然手制嘅排毒炭黑珠, 有咩特别
🫶🏻自家制植物奶
🫶🏻无咖啡因
🫶🏻健康糖
🫶🏻天然甜味剂
🫶🏻自家制珍珠
我地今次试下呢几款先!
1️⃣Snowy Olaf 抱抱白雪人
海盐云呢拿米盖+黄金燕麦奶+云呢拿酱+低卡酮糖+排毒炭黑珠
2️⃣Peppa George 佐治小猪
士多啤梨+蓝藻云尼拿米盖+椰子花蜜+杏仁奶+排毒炭黑珠
含丰富维他命C, 帮助小朋友增强抵抗力!
3️⃣Baa Baa Black Pearl 爸爸羊
4️⃣Dragon Trainer 驯龙骑士
蓝莓+红火龙果+香蕉+罗汉果糖+奇亚籽+杏仁奶+排毒炭黑珠
促进肠道健康, 支持小朋友成长!
#妈妈话你知
每杯都有天然手制嘅排毒炭黑珠, 有咩特别?
🫶🏻比平时食嘅珍珠较扁身, 细细粒口感软软, 咁就唔怕哽亲
🫶🏻无额外添加剂, 小朋友都啱食