Lunch同同事去小木屋之自悠厨房,试咗花雕醉鸡饭($75),饭可以任加,成个餐俾人感觉清淡又有少少家嘅味道。虽然价钱唔平,但合理,食完感觉几满足。食品部分花雕醉鸡饭($75):醉鸡浸得啱啱好,带住淡淡嘅酒香,鸡肉滑嫩,唔会太肥腻,清淡得嚟味道层次丰富,几似屋企人煮嘅家常菜。白饭可以任加,虽然我哋冇特登加,但呢个贴心设计对食量大嘅人应该好有帮助。配埋嘅汁唔会太咸,啱啱好可以提升醉鸡嘅味道,成个餐系简单又舒服嘅选择。⭐食品评分:4/5环境与服务餐厅环境比一般茶餐厅靓仔,坐得几舒服,气氛偏静,适合想慢慢食饭嘅人。服务方面,员工态度亲切,落单快,俾人感觉好舒服。价钱略贵,但就环境同餐质嚟讲,算系合理。⭐环境与服务评分:4/5总体感受小木屋之自悠厨房俾人感觉系质素稳定嘅选择,醉鸡饭清淡得嚟味道好有层次,成餐食落舒服又满足。虽然价钱唔算平,但对得住质素。如果钟意清淡健康少少嘅餐,呢度值得再嚟!⭐总体评分:4/5

食品部分

花雕醉鸡饭($75):