任食套餐要局叫个难食煲仔饭,料少白饭味,虚假任食一次只可以叫4串,唔可以重复,一次叫多1串都唔得,要等20分钟先黎4串,4串野仲要份量极少基本上2啖就食完1串,仲要食完先可再叫,唔食完无得点餐,姐系食完4串要等起码20分钟先有得再食4串,垃圾都不如,怕人食得多好心唔好做任食啦,完全系虚假宣传,真系好肉酸。仲要人手严重唔够,楼面得老板同老板娘,知你任食举手点餐永远扮睇你唔到施你几分钟时间。仲要永远用同一只碟洗都唔洗。得果75分钟时间,到50几分钟已经唔比你再落单话,老板直接话:「烧完你都过哂时间啦,我仲要交柜比其他客」。态度极度差迫我交柜,咁姐系仲有果20分钟要我净坐唔食野?Overall食完成肚气仲要敢收加一服务费,依间永远blacklist!