2021-12-20 21 浏览
同朋友食完饭,经过一间主打外卖的小店,见到佢嘅甜品同饮品都非常吸引,系我最喜欢嘅台湾Style,常说女生的胃分开了装主餐及甜品,的确没有错!所以就入去一探究竟😆其实睇餐牌见到熟食都非常吸引,只好下次吧😅饮品款式都唔少,三个女仔三杯特饮、两款甜品,都足够满足了吧!其实甜品有三个组合选择,但呢一个系大满贯!基本上所有topping都有齐,当中包括水晶珠、小布丁、红豆、三色芋圆、小芋圆,当中需要选择嘅,只不过系芋头泥还是紫薯泥,同朋友各点一款,咁就可以有双重享受啦!饮品方面我哋三个女仔,有两个都系芝士控,所以叫咗两杯芝士奶盖,下面配嘅系冬瓜茶同奶茶,另一位就点了香桃乌龙茶~基本上呢个奶盖系冇得输!又滑又香浓,配埋清爽嘅饮料,绝对冇太腻嘅感觉!一

其实睇餐牌见到熟食都非常吸引,只好下次吧😅

外卖自取