2023-07-26
今日放工约左朋友去食晚餐💛就系返屋企嘅途中揾左间cafe食,呢间wanna eat之前黎过饮嘢觉得唔坐,今次就试埋佢嘅食物☺️佢环境好舒服用左木系嘅设计🌱好啱同朋友坐低倾吓计架🥰*****🦑🍝香辣海鲜墨鱼汁意粉 Spicy Seafood Spaghetti in Squid Ink Sauce $98有几只大虾同带子🤍钟意佢个面有少少辣,调味适中👍🏻🐔🍚想食•柚子鸡(定食) "Wanna Eat" Yuzu Chicken w/ Rice $88甜甜地嘅柚子鸡好味😋份量好多好抵食~顺带一提小食麻辣云耳都好味🤤🧇🍨云尼嗱雪糕窝夫配浓缩咖啡 Waffles w/ Vanilla Ice Cream and Espresso Aside $75本来想叫Affogato嘅但佢落错左呢个,不过唔紧要因为佢嘅waffle都好香软😻expresso好香浓配雪糕食系perfect!🗻🍸富士山特饮 Fuji Mountain $33好靓🥹打卡100分实际系可尔必思柠檬梳打特饮(我估😂)🍓🍼草莓沙冰 Strawberry Smoothie $46 (跟餐半价)见到pink pink就少女心大爆发haha🩷
*****
有几只大虾同带子🤍钟意佢个面有少少辣,调味适中👍🏻
🗻🍸富士山特饮 Fuji Mountain $33
好靓🥹打卡100分
实际系可尔必思柠檬梳打特饮(我估😂)
见到pink pink就少女心大爆发haha🩷钟意佢唔会太甜😚
*****
更多食评评及资讯: IG🔍litcloud_