今次同朋友庆祝生日👍见到元朗新开试一试叫左个2人餐 premium set for two $768🥙STONE FRUIT SALAD多样水果配上巴马火腿🍽️甜甜嘅无花果配上咸咸地嘅火腿,都几夹💯加埋黑醋汁,清新爽口,开胃菜🔶APPTIZER• 烟熏三文鱼打卡一流💯用左北非小米垫底,三文鱼卷成花花形状,食完之后食啖青苹果,清爽不油腻👍🍽️PASTA• 海胆三文鱼子竹炭乌冬乌冬好挂汁,忌廉汁重洋葱味加埋三文鱼子嘅鲜👍🥩🦐MAIN• 香煎大虾拼牛柳 伴 波特红酒汁上菜嘅时候只碟系热嘅💯值得赞赏㖞叫左牛柳五成熟 淋身好有肉味,红酒汁甜甜地🍰🍨DESSERT• 心太软配玫瑰雪糕本身个包左甜品的,但系我哋想写happy birthday for 打卡,要写字系碟就要单嗌~~整体嘅食物同埋服务都满意!嚟之前上网见到评论麻麻哋,包括服务唔太好、无人帮你order或者扮睇唔到咁样。。。但系今次我觉得侍应真系冇呢个问题🥲甚至乎入到餐厅我地个位要上一级梯,佢都会提醒我哋☝🏼餐碟上嘅时间又系温暖嘅,庆祝生日,佢又主动帮我哋影相🤭真心要为佢哋平反㖞🔥
今次同朋友庆祝生日👍见到元朗新开试一试

🥙STONE FRUIT SALAD

🔶APPTIZER• 烟熏三文鱼

🍽️PASTA• 海胆三文鱼子竹炭乌冬
乌冬好挂汁,忌廉汁重洋葱味加埋三文鱼子嘅鲜👍

🥩🦐MAIN• 香煎大虾拼牛柳 伴 波特红酒汁
上菜嘅时候只碟系热嘅💯值得赞赏㖞
叫左牛柳五成熟 淋身好有肉味,红酒汁甜甜地

🍰🍨DESSERT• 心太软配玫瑰雪糕

整体嘅食物同埋服务都满意!