2022-08-07
又一间好想推荐嘅Cafe 🥰喺酒店旁,食物多选择又质素高👍🏻有室内及户外座位,可以带埋宠物🐶 一齐去🥰 餐厅有提供意粉同焗饭,但系我哋想要啲轻食,所以点咗~🌿素食藜麦乳酪 $80藜麦乳酪上面放满草莓🍓及蓝莓🫐,旁边仲有烚蛋🥚、沙律菜🥗、车厘茄、蘑菇及面包,色彩缤纷抢眼,而且好健康,令人好想食😋🧀焗金文拔芝士、橄榄配多士 $80😌芝士控劲钟意Camembert ,烤热咗🔥,上面加上香料,芝士半溶软滑,配厚多士一流🤩🌭意式肉酱热狗配薯条 $75热狗份量好大,热腾腾🔥肉酱酱汁及芝士涌出来,好澎湃😋 面包都烤过特别香脆🍰德国苹果焗蛋糕 $46呢度仲有好多款蛋糕,一定要试😋😋 苹果蛋糕松软带湿润,味道清香甜美🍎🍨Affogato $52另一款必试❣️ 和暖浓缩咖啡遇上冰冻嘅雪糕,甜中带点苦,两者融合,加上甜脆脆,外型同口感满分💯💜紫薯鲜奶(冻) $45🍋西柚柠檬梳打配热情果蒟蒻 $40除咗咖啡,也有多款鲜奶及梳打,夏天☀️饮最啱,粉紫色嘅紫薯鲜奶,少女们一定好like 💞
又一间好想推荐嘅Cafe 🥰
喺酒店旁,食物多选择又质素高👍🏻
有室内及户外座位,
可以带埋宠物🐶 一齐去🥰
餐厅有提供意粉同焗饭,但系我哋想要啲轻食,所以点咗~
🌿素食藜麦乳酪 $80
🧀焗金文拔芝士、橄榄配多士 $80
🌭意式肉酱热狗配薯条 $75
🍰德国苹果焗蛋糕 $46
🍨Affogato $52
💜紫薯鲜奶(冻) $45
🍋西柚柠檬梳打配热情果蒟蒻 $40
除咗咖啡,也有多款鲜奶及梳打,
夏天☀️饮最啱,粉紫色嘅紫薯鲜奶,
少女们一定好like 💞