2019-07-27
近排好hit戚风蛋糕😍 今晚食完dinner唔够喉就去佐试依间楼上舖,一入到去环境好舒服,都有几个打卡位,有种小清新既感觉🌿.流心紫薯圈 $52整到好似doubts既形状,一切落去d紫薯流晒出黎😍 劲治愈~ 而且食得出个蛋糕本身都有好香既淡淡茶味同整得好松软 食落去啖啖都有紫薯味同夹杂住d紫薯蓉 超邪恶🙈.泰式奶茶戚风雪山蛋糕 $48我好钟意饮泰式奶茶😍 所以一见到依个就嗌佐黎试~ 整到雪山既形状再将泰式奶茶酱淋系面 好有瀑布既感觉😚 食落真系有泰式奶茶种香味 又唔会话太甜 不过我觉得可以再浓味啲 入面仲有d nuts系度 增加咬感🙆🏼♀️.总结,小店原来仲有咸食同多款野饮提供,连餐牌都系自己手写,好有诚意😍 而且甜品类全部都好有特式,唔知系咪因为我哋拣咗两个都系邪恶类蛋糕,所以食完有啲滞但都好满足😚
流心紫薯圈 $52
泰式奶茶戚风雪山蛋糕 $48