2020-11-29 190 浏览
今次真系一次过满足两个愿望!有见到我最爱嘅小王子又食到我最钟意食嘅韩国烧烤!我细细个就系小王子嘅忠实拥趸!懂得看小王子的都知道,保持童心在大人世界绝对不容易!今日我就用一颗童心嚟品尝食物带来简单而快乐的满足!一个人只有用心去吃才吃到美食!冬日限定小王子联乘荃湾炑八韩烤套餐!前菜烧肉板旁边的蛋浆系无限添加的!韩牛西冷、葱蒜牛五花 、大葱牛舌 、韩牛煎前胸肉 、酱油霜降牛小排 、厚切黑毛和牛 、辣炒年糕 !每一款牛都有唔同嘅口感!但一食落口就知全部都系靓牛!个人就最钟意食韩牛西冷!基本上咩嘢酱汁都唔使点!每面煎10至15秒,就有入口即溶嘅口感又有香浓嘅牛味!第二钟意食就系厚切黑毛和牛就肉质偏瘦,但牛味系最浓郁又有口感!最后食埋个年糕两个人真系食到超级饱同满足!埋单时店员只要惠顾小王子的任何一款套餐,即可加$98 加配限量版 - 「小王子座枱无线充电器一个」!仲话数量有限,先到先得!之后我就要咗一个!真系好靓呀!好想快啲再嚟食大满足的烧肉套餐!#荃湾美食#食好西#烧肉必点#烧牛舌#一个人只有用心去看才看到真实#一个人只有用心去吃才吃到美味#MEOKBANG #BBQ #LEPETITPRIN

冬日限定小王子联乘荃湾炑八韩烤套餐!

前菜

烧肉板旁边的蛋浆系无限添加的!

每一款牛都有唔同嘅口感!但一食落口就知全部都系靓牛!

最后食埋个年糕两个人真系食到超级饱同满足!

好想快啲再嚟食大满足的烧肉套餐!

#荃湾美食#食好西#烧肉必点#
烧牛舌#一个人只有用心去看才看到真实#一个人只有用心去吃才吃到美味#MEOKBANG #BBQ #LEPETITPRINCE #炑八 #炑八韩烤 #小王子 # 香港美食 #韩国美食 #韩国 #优惠 #韩烧 #烧肉