餐厅: 鹿角巷
资讯:

2017-10-22 678 浏览
💕星期六的小确幸💓👦🏻终于放假,悠闲地饮饮食食🤤Finally 试鹿角巷‼️ 一去到以为要排好耐,好彩大约20 分钟就拎到啦!👉🏻「小确幸」🦌人气No.5✅好紧张,好期待😋有我爱芋头红豆‼️👉🏻一开始试饮一啖唔捞既,真系好浓稠😅一啖够了!👉🏻捞完后就系芋头红豆牛奶,饮得出个茶底有奶绿味!整杯配搭系唔错的,不会太甜❣️红豆有咬口💓芋头味就融入左奶绿到,要自己细心感受下😂👉🏻不过略厌珍珠不够多同埋唔太大粒,口感即时减左好多!身为烟韧控,我会想要大啖大啖珍珠系到咬既的感觉🤣不过排左唔系好耐,试下无妨,感受一下台式饮料‼️所有的配料、甜度都系固定,不可加减!
一去到以为要排好耐,好彩大约20 分钟就拎到啦!
👉🏻「小确幸」🦌人气No.5✅
小确幸

好紧张,好期待😋有我爱芋头红豆‼️
👉🏻一开始试饮一啖唔捞既,真系好浓稠😅一啖够了!
👉🏻不过略厌珍珠不够多同埋唔太大粒,口感即时减左好多!
身为烟韧控,我会想要大啖大啖珍珠系到咬既的感觉🤣
不过排左唔系好耐,试下无妨,感受一下台式饮料‼️

所有的配料、甜度都系固定,不可加减!
小确幸